Restaurant.be - de ultieme restaurantgids

Chang Thong Thai

Adres : Kleine Hoefijzerstraat 1, 8000 Brugge
Telefoon : 050 33 44 05
Keuken : Thaise
Website : www.changthongthai.be
De filosofie van Chang Thong Thai

De mens zoekt al eeuwen naar evenwicht, naar balans. Ying & yang. Koud & warm. Bij de Thaise keuken – één van de beste ter wereld – is dit in overvloed aanwezig. Er is altijd balans tussen kleur, smaak en textuur. Het Mysterie van het Oosten op uw bord….

Het zoeken naar balans gebeurt ook in het eten zelf. De 4 basissmaken van de Thaise keuken zijn zoet, zuur, zoutig en pittig en die moeten zoveel mogelijk in balans zijn. Bijvoorbeeld in de gekende Thaise rode curry hebben we als hoofdingrediënten rode chili pasta (pittig), melk van de kokosnoot (zoet), vissaus (zoutig) en limoengras (zuur) waardoor de 4 smaaksensaties samen gaan.

In de keuken wordt dan gezorgd voor de juiste balans tussen al deze smaken en dat is de sleutel van een geslaagd Thais gerecht. Ervaar dit nu ook in Chang Thong Thai!

Laat u in Chang Thong Thai verleiden door de eeuwenoude eetcultuur van Thailand. Nergens ter wereld staat eten zo dicht bij de manier van leven en de cultuur. De cultuur van de glimlach, de innerlijke rust en de bijpassende smaken. Eten ‘op zijn Thais’ is ook een totale beleving. De beleving van omgeving, gezelschap en de gerechten. Kies voor uzelf en anderen en geniet van elkaar en elkaars eten. Proef, deel en geniet.

Een bekend Thais gezegde gaat als volgt: ‘Sib Paak Waa Mai Thao Taa Hen’. Letterlijk wil dit zeggen: ‘Kijken is 10 monden waard’. Spring gerust binnen in Chang Thong Thai, kijk eens rond en zet u genietend neer. Wij doen de rest.

Chang Thong Thai is elke dag open van 18.00 uur tot 22.30 uur. Op zon-en feestdagen zijn we open van 12.00 u tot 14.30 uur. De maandag rusten we uit.

Wij aanvaarden Visa, Visa Electron, Maestro, Mastercard.