Restaurant te Bruxelles (Bruxelles) - Restaurant.be, Restaurant.be, De lekkerste restaurantgids!

Au Zanzibar

Adresse : Leopold I-straat 140, 1000 Bruxelles
Téléphone : 0485 86 95 21
Jours de fermeture : pas connue
Website : www.restaurant.be/auzanzibar
e-mail : auzanzibar140@yahoo.fr
Evaluation visiteurs :

Carte détaillée

Regarder les sentiers et les itinéraires cyclables dans les environs.

Au Zanzibar

Commentaires récents (1)

Qu'avez-vous apprécié dans Au Zanzibar? Votre opinion
Jelle Loquet

Deze zomer zijn we op vakantie geweest in Tanzania. Het was onze eerste reis in Afrika, maar het smaakte naar meer. Vandaar dat we besloten om onze Bongobon 'Wereldkeuken' te gebruiken voor 'n etentje in het Afrikaanse restaurant 'Au Zanzibar'. Als voorgerecht kregen we samosa, een soort driehoekig bladerdeeggebakje gevuld met vlees of groenten. De smaak was zo authentiek dat we ons terug op Forodhani Gardens in Zanzibar waanden. Voor het hoofdgerecht hadden we de keuze tussen kip moambe of vis, met als bijgerecht gebakken banaan of rijst. Lekker, en weer helemaal Afrikaans: vis of vlees op je bord, een kommetje ernaast voor je bijgerecht en that's it. Geen garnituur, geen mooie schikking, hier moet je niet zijn voor fijnproeverij.
Het restaurant zelf is gezellig ingericht met warme kleuren. Het kliƫnteel bestond uit een mengeling van Belgen (allemaal met Bongo of Vivabox) en Afrikanen. Op een bepaald moment kwam de eigenares zich verontschuldigen omdat enkele Afrikanen luid aan 't discussiƫren waren. 'Wij, Afrikanen, proberen wel stiller te praten, maar dit lukt ons gewoon niet.' Ons stoorde dit niet :-)


Onze score: 3/5. Erg leuk om nog eens in authentieke Afrikaanse sfeer te eten, maar mogelijk een tegenvaller voor wie niet naar deze ervaring op zoek is.

Recherche rapide

Pas tout de suite trouvé le restaurant que vous recherchez? Essayez ce chercheur à portée de main rapide.

Rechercher

Newsletter