Restaurant te Middelkerke (Flandre occidentale) - Restaurant.be, Restaurant.be, De lekkerste restaurantgids!

De Vlaschaard

Adresse : Leopoldlaan 246, 8430 Middelkerke
Téléphone : 059 30 18 37
Fax : 059 31 40 40
Cuisine : Belge
Jours de fermeture : Mercredi
Website : www.de-vlaschaard.be
e-mail : vlaschaard@telenet.be
Evaluation visiteurs :

Carte détaillée

Regarder les sentiers et les itinéraires cyclables dans les environs.

De Vlaschaard

Commentaires récents (1)

Qu'avez-vous apprécié dans De Vlaschaard? Votre opinion
luc ribbens

Wil je een speciaal iemand eens verrassen of heb je iets speciaals te vieren? Of heb je gewoon zin in een gezellig etentje met mensen die je graag hebt? Chef Stefaan heeft enkele schitterende ideeën voor een bijzonder etentje. Een vriendelijke, hartelijke ontvangst door gastvrouw Tineke zal je direct 'thuis' voelen. De Vlaschaard staat bekend voor zijn visgerechten, vlees, kreeft ... waar de gasten kennis kunnen maken van de fantastische culinaire creaties van de chef, versheid, kwalitatieve producten en smaken staan hoog in het vaandel. Keuze uit een uitgebreide wijnkaart van eigen wijnkelder of liever een keuze uit champagnes of digestieven, géén enkel probleem.
Vanzelfsprekend een correcte en attentvolle bediening aan tafel door de gastvrouw of Francois maken van uw etentje een feest.
Een lunch of diner in De Vlaschaard te Middelkerke wordt zowaar een ontdekkingsreis aan tafel. Dit jaar vieren ze hun 21 jarig bestaan en dat ga ik zeker extra vieren want De Vlaschaard is niet alleen mijn lievelingsrestaurant maar van velen uit gans België en ver daarbuiten. Reserveer uw tafel en geniet als een echte epicurist: carpe diem !! Een erg tevreden klant die door beroepsbezigheden erg veel op restaurant ga én steeds naar De Vlaschaard kom omdat het daar prijs/kwaliteit /vriendelijkheid top is .

Recherche rapide

Pas tout de suite trouvé le restaurant que vous recherchez? Essayez ce chercheur à portée de main rapide.

Rechercher

Newsletter