Registratie - Restaurant.be, Restaurant.be, De lekkerste restaurantgids!

Geachte zaakvoerder,

 

1. U bent de uitbater van een eetcafé, bistro, taverne of restaurant?

De website www.restaurant.be is een online restaurantgids waar alle eetgelegenheden van België in opgenomen worden. U kan hier mee van profiteren en uw zaak de nodige extra aandacht geven op het internet. Voor slechts 50 euro geniet u van een volledige webpagina advertentie bij Restaurant.be. Aarzel niet om contact met ons op te nemen of uzelf online in te schrijven aan de hand van dit formulier!

 

Is uw oude website aan vernieuwing toe of hebt u nood aan een nieuwe website? Restaurant.be biedt een waaier aan mogelijkheden aan om uw website een moderne look mee te geven. Neem vrijblijvend contact met ons op voor verdere uitleg over de mogelijkheden van webdesign. U behoudt steeds uw eigen domeinnaam!

 

U combineert website en adverteren... dan kunnen wij u een mooi voorstel aanbieden! U wordt altijd gratis opgenomen op onze site.

 

2. U bent toeleverancier naar de horeca toe?

U bent geïnteresseerd om partner te worden van Restaurant.be bij voorbeeld als toeleverancier naar de horeca toe, aarzel ook niet om naar onze advertentieformules te informeren. Wij bereiken immers duizenden diverse horeca-bedrijven over heel het land, en dit maandelijks opnieuw. Bekijk "onze partners" en sluit aan bij deze handelaars die nu al met ons samenwerken.

 

Aarzel niet contact met ons op te nemen voor meer informatie.

info@restaurant.be

Snelzoeken

Niet onmiddellijk het restaurant gevonden dat je zocht? Probeer deze handige snelzoeker!

Zoeken