De Sloep
Wandel -en fietsroutes
Reacties (2)
Ervaring met De Sloep? Uw mening telt! Samy Dumortierna een dagje wandelen aan zee van Breskens tot Oostende,hadden we wil zin in een plateau fruits de mer,tot we jullie eruit kozen omdat er op een groot bord
erop stond fruits de mer 42 €,maar er zat niemand in restaurant,dus toch maar gewaagt,de bediening was goed,alsook de fles wijn die we gekozen hadden,het wachtbordje was ook heel fijn en lekker,maar dan begon de ramp,wat we daar gekregen hebben van jullie was niet te overzien,hoe kunnen jullie zoiets aan de klanten serveren. dat jullie plateau fruits de mer aanbevelen een specialiteit van het huis was!!!!
alles was warm > zeevruchten moeten geserveerd worden op een bed glace pilée, bij jullie was dat gewoon in een diepe bord,de oesters hadden een melkachtige smaak,brrrrrrr,wulken waren te warm om ze op te eten,de grijze garnalen waren waarschijnlijk uit den diepvries,je kon ze niet pellen en het water spat eruit,geen roze garnalen gezien,geen langoustines gezien,geen mosselen,de rechte zwaardschede leefde nog ( telkens die tong eruit was geen gezicht )normaal moet die in de keuken ontmanteld worden aan de ene kant,nu lagen die op zijn geheel in het water te zwemmen van ons diep bord,aan het crabbepootje was niet veel te eten,alsook de kreeft die te klein was maar het eningste die lekker was. heb dan maar de rekening gevraagd 129€ betaald,en ergens anders een dessert en koffie
gaan benutten in een restaurant,sorry voor deze melding,normaal doe ik die nooit,maar ik kon het niet laten om dat te schrijven,jullie moeten zeker geen plateau fruits de mer aanbevelen aan de klanten en gewoon van jullie kaart doen,wagelijk
volgende keer maar vlug terug naar Nieuwpoort naar BISTRO DU PORT voor de eninge echte lekkere zeevruchtenschotel prijs 35 €
trieste ervaring! Ik geef meestal commentaar als het heel goed is, maar deze keer kan ik het niet laten. Na een weekje cancalle in Bretagne weet je wel beter. Had gedacht om een plateau fruits de mer te kunnen eten, maar als je alleen bent gaat dit niet. Een halve kreeft kan niet blijven leven! Dan graag zonder kreeft...gevraagd maar geen reactie. Dan maar een 8-tal oesters (Zeewse creuses) waarvan slecht 4 opgegeten. Twee daarvan waren walgelijk van smaak. Volgens de patron waren ze eetbaar tot 09.10 (vandaag is het 05.10). De rest laten liggen want deze smaak draag je de rest van de dag mee. Het hoofdgerecht, pladijsfilet met een "sabayon" van garnaal. Zout, zout en nog eens zout. Heb geen garnalen gesmaakt.Over de prijs kan ik kort zijn: voor 8€ een hele simpele Picon Vin Blanc, 16€ voor uiteindelijk 2 oesters en 19€ voor iets wat eigenlijk niet eetbaar was. De witte huiswijn was wel heel lekker. Totaal: 48€
Volgende keer doe ik mijn 370km naar Cap Blanc Nez, en Wissant. Arm Oostende