Restaurant te Essen (Antwerp) - Restaurant.be, Restaurant.be, De lekkerste restaurantgids!

1804

Address : Nieuwstraat 79, 2910 Essen
Phone : 03 667 36 80
Closing days : unknown
Website : www.restaurant.be/1804
Visitors comment :

Detailed map

Look at the footpaths and cycling routes in the vicinity.

1804

Recent comments (3)

Your experience with 1804? Your opinion
Peter VAN GROOTLOON

wegens een lekke band op onze fietsroute op het terras van dit gezellig restaurant beland. Vriendelijke hulp van de uitbater. Dit ongepland diner heeft ons aangenaam verrast. Uitgebreide kaart met belgische keuken. Het eten was lekker met vriendelijke bediening. Verschillende keren aan deze zaak in het centrum van Essen voorbijgefietst maar wisten niet dat er zo een mooi en groen tuinterras achter lag. Een aanrader voor fietsers die achterom hun fietsen kunnen stallen en in het oog houden. Houdt U van een gezellig etentje in een heel apart authentiek pand gebouwd in het jaar 1804 .. dan zal dit je zeker bevallen. Een aanrader.

JEAN DUQUESNOY

Na een uitnodiging voor een geslaagd feestje afgelopen zomer op het gezellige groene terras van dit restaurant, besloten we nogmaals een etentje te organiseren in restaurant "1804" in ESSEN. Zoals de vorige keer was het eten perfect. We aten als voorgerecht st-jacobsvruchten met sinaasappelsaus en als hoofdgerecht de kabeljauw met gandaham. Alles was perfect, zoals tijdens ons eerste bezoek aan deze zaak. Ook het feit dat je na het eten nog kan bijpraten aan een aparte bar is een pluspunt. Vriendelijke bediening en een etentje aan een "eerlijke" prijs is zeker een bezoek waard.

w v. Bergen

Dit was ons 2e bezoek. De 1ste keer goed bevallen, nu dus stukken minder. Bij binnenkomst zijn de drankjes opgenomen en later heeft de bediening geen navraag meer gedaan. De hoofdgrechten (4x mixed grill en 2x vispannetje)waren niet voldoende warm ondanks dat het wel op warme borden werd geserveerd. 1 persoon met vispannetje had geen zalmmoot, de andere persoon wel. Er is totaal niet gevraagd of het ons smaakte of dat het gesmaakt had. Voor dessert hebben we niemand gezien en dus hebben we de slechtgehumeurde bediening opgezocht en om de rekening gevraagd.
Dit hadden we totaal niet verwacht, echt jammer.

Quick search

Not immediately found the restaurant you were looking for? Try this handy quick finder.

Search

Newsletter