Restaurant te Rumbeke (West Flanders) - Restaurant.be, Restaurant.be, De lekkerste restaurantgids!

't Roodhuis

Address : Bergstraat 4, 8800 Rumbeke
Phone : 051 69 00 32
Cuisine : unknown
Website : www.restaurant.be/'troodhuis
Visitors comment :

Detailed map

Look at the footpaths and cycling routes in the vicinity.

't Roodhuis

Recent comments (3)

Your experience with 't Roodhuis? Your opinion
F. Verhulst

Voor iedereen die eens lekker wil eten met een goede prijs-kwaliteitverhouding, is 't Roodhuis een echte aanrader!
Binnen zit je in een warm kader in landelijke stijl met als blikvanger een "ouderwetse" houtkachel die voor een gezellige warmte zorgt.
Zowel voor een dagschotel als voor een gezellig etentje in het weekend kan je er terecht. Elke weekdag, behalve op donderdag, kan je er genieten van een grote kop verse soep met een knapperig broodje, een lekkere maaltijd én een kopje koffie of een ijsje.
In de buurt word je nergens zó vlot bediend van zo'n prima maaltijd tijdens de middagpauze.
Heb je wat meer tijd of wil je in de namiddag gewoon even langs gaan, kan je ook uitgebreid kiezen op de dessert- en koffiekaart.
In het weekend kan je een lekkere menu kiezen of een keuze maken uit de zeer gevarieerde kaart. Van een boerenboterham tot een wildgerecht, alles is zeer goed verzorgd en prachtig gegarneerd. Een waaier aan groenten en fruit, lekkere sausjes bij de slaatjes, vers boerenbrood, knapperige frietjes, lekkere kroketjes, puree, pasta, malse steaks, voortreffelijke scampi's, ... Alles hebben wij reeds geproefd!
Je ziet door de open deur de chef ook steeds aan het werk, wat ook vertrouwen schenkt!
Wanneer wij naar 't Roodhuis gaan, weten we altijd dat we prima bediend zullen worden. Zowel glazen als borden zijn mooi gevuld! En dat zorgt er voor dat wij altijd tevreden naar huis terugkeren na een avondje in 't Roodhuis.
Volgens ons delen heel wat mensen onze mening als je kijkt naar de gezichten die wij telkens herkennen als we er gaan komen. Eens je er geweest bent, keer je zeker nog eens terug!

F.V.

F. Verhulst

Frans Caveye

Sorry maar vroeger was het stukken beter, ik heb het dan over de bediening de baazin kan zeker niet lachen, ze mag eens een cursus vriendelijkheid volgen.Om dan nog te zwijgen over de hof en achter de keuken een echte vuile boel vroeger was het er tenminste gezellig vertoeven maar nu amai. veel chichi maar daar gaan wij niet voor.
Hopelijk verbeterd het daar een beetje wat we zijn de enige niet met klachten. mij zien ze daar allesins niet lug terug.

Frans PS: dit moest toch van mijn hart.

Quick search

Not immediately found the restaurant you were looking for? Try this handy quick finder.

Search

Newsletter