Restaurant te Hamme (Oost-Vlaanderen) - Restaurant.be, Restaurant.be, De lekkerste restaurantgids!

Scheldeoord

Adres : Driegoten 95, 9220 Hamme
Telefoon : 052 47 73 85
Sluitingsdagen : Onbekend
Website : www.restaurant.be/scheldeoord
Beoordeling bezoekers :

Detailkaart

Bekijk de wandel -en fietsroutes in de buurt

Scheldeoord

Reacties (3)

Ervaring met Scheldeoord? Uw mening telt!
ronny tack

Tack Ronny
Per toeval gisteren ook daar geweest. Wist niet dat dit nog bestond. Om 19.45 boerachtig ontvangen. Gelukkig geen voorgerecht genomen want men bood ons 1/2 kg paling de man aan. 5 minuten na slechte aperitief zonder hapje waren ze daar al met de paling. Snelle kok en goede microgolfs hebben ze daar.
Ik had groen besteld maar was zoiets als kervelsoep in ijzeren soeptas waar geen enkel stuk deftige paling in zat. 7 palingstaarten en nog wat kleine stukjes. Bij mijn vriend van hetzelfde maar in een roomsaus die zuur was.Beiden denk ik 150 - 200 gr.
Bij de 2 dames Max 200gr gebakken paling van ZEER slechte kwaliteit als pap gebakken. De kok daar moet dringend naar kookprogramma's beginnen kijken.
Heb dit ook vermeld bij het verlaten van de zaak . Deze alles behalve deftig voorkomende ontvangstdame stond versteld.
Wat ons gezellige eten en avond moest worden was een DURE flop. Om 21.00 waren we al buiten en zijn we nog ergens anders iets weest eten.
Gelukkig hadden we geen voorgerecht genomen. En voor dessert en koffie hadden we geen zin meer. Daar wij bijna wekelijks eten gaan wist ik echt niet dat dit nog bestond. Ga daar NOOIT naartoe. AFSCHUWELIJK slecht met ZEER slecht service.
Gelukkig was ik gisteren blijkbaar niet de énige slechte klant.

N Windey

Ik ben gisteren in scheldeoord gaan eten het was de eerste keer maar niet de laatse keer. het eten was op en top goed. de bediening was goed je werd snel bedient. het is geen groot restaurent maar wel een knus en gezellig restaurent, als je veel schow en chique wilt dan moet je maar naar ergens anders gaan. voor een gewoon standaart mens is dit een klasse restaurent met zijn charme's. als ik dit restaurant punten moeten geven dan zou ik ze 80/100 geven. hier zien ze me zeker terug.en de paling is beter dan in het rusthuis!

Jos Brinker

Gisteren gaan eten naar Scheldeoord in Hamme, hadden veel verwachtingen maar als ik het mag samenvatten in 1 woord: een flop !!
Men belooft 1/2kg paling maar men krijgt in werkelijkheid max 200gr. Ook wordt het allemaal "boers" opgediend, zelfs zonder shotelverwarmer. Na eenmaal van saus geproefd te hebben wist ik al genoeg, een en al bloem. Van de prijs zijn ze hier wel op de hoogte, heb nog nooit zoveel betaald voor paling als hier. Mij zien ze hier in elk geval nooit meer terug

Snelzoeken

Niet onmiddellijk het restaurant gevonden dat je zocht? Probeer deze handige snelzoeker!

Zoeken

Nieuwsbrief