Restaurant te Oostende (West-Vlaanderen) - Restaurant.be, Restaurant.be, De lekkerste restaurantgids!

La Sirene

Adres : Vissersplein 1, 8400 Oostende
Telefoon : 059 70 25 69
Sluitingsdagen : Onbekend
Website : www.restaurant.be/lasirene
Beoordeling bezoekers :

Detailkaart

Bekijk de wandel -en fietsroutes in de buurt

La Sirene

Reacties (14)

Ervaring met La Sirene? Uw mening telt!
Dana Vanstechelman

Ik en mijn man hebben vorige week woensdag gekozen voor een lekker avondje uit met z'n tweetjes. Wat was het een goed idee om hier te komen eten!!!! Onze kreeften waren om duimen en vingers van af te likken!!!!

Karen Daenens

Onlangs ben ik en mijn zoontje iets gaan eten in dit gezellig restaurantje in Oostende. Ik heb daar de variatie van gegride vis geprobeerd die achteraf een echte aanrader bleek te zijn. Dit restaurant is echt een bezoekje waard !!!

Francis Vanmullem

Vorige week ben ik op een luie dinsdagavond op het gedacht gekomen om alleen iets te gaan eten en daar had ik zeker geen spijt van. Ik heb overheerlijke mosseltjes gegeten in dit gezellig restaurantje.

Willem Opdebeeck

Gistern zijn ik en mijn vrouw hier komen eten en ik moet zeggen dat er een goede prijs-kwalieteit verhouding is. Een echte aanrader zou ik zeggen !!!!

Huyens Lesley

Mijn man en ik zijn hier deze zaterdag gaan eten en wat een pure ramp!! We kwamen binnen en er zat al geen kat binnen, dat had ons al moeten doen beseffen dat we daar beter niet zouden eten. Maar toch maar gaan zitten. We kregen een tafeltje aan het raam en toen ik eens rondkeek, zag ik buiten op het terras tafels staan met verroeste poten en stoelen met vieze kussens op die al duidelijk maanden niet meer gewassen waren. We kregen ons drinken, ik het mijne gelukkig met het flesje erbij. Maar mijn man zijn Fanta kwam uit een grote fles dus hij had geluk dat er nog een beetje prik op zat. Dan kregen we een kommetje met oudbakken brood op tafel gezet. Daarna kwam de gastvrouw ons een amuse bouche geven. Een verschrikkelijk taai toastje waar we onze tanden bijna op stukbeten, met wat kruidenkaas en zalm er op. Toen al hadden we geen zin meer om hier nog te eten maar ja, aangezien we hadden besteld moesten we wel. Mijn man zijn kreeft met lookboter was niet te eten. De saus was gewoon puur water. En mijn gebakken zeetongetjes dreven in de boter. Echt niet smakelijk. En de bijgeserveerde sla was duidelijk sla van al enkele dagen oud. Wij hebben dus ook bijna alles laten staan en hebben niet de volle pot betaald. Toen we de gastvrouw aanspraken kregen we ook te horen dat het de eerste keer was dat ze deze reactie kreeg, dat iedereen hun eten lekker vind. Dan vraag ik mij toch af wie bij hun eet. Ik ben echt blij dat ik 's avonds niet ziek in mijn bed lag.

jan vandebroeck

we zijn met een groepje gaan eten in restaurant la sirene en we waren zeer tevreden; het eten was overheerlijk;de kreeft in lookboter was prachtig een echte aanrader

vanheste irma

jules vandepoorte
vorig weekend hebben we in restaurant la sirene lekkere vissoep en pladijs gegeten voor 14 euro per menu.we waren echt tevreden, de vissoep had een hele goeie smaak en de pladijs was verrukelijk. we gaan zeker nog eens terug met plezier.ook een goede service, we hebben zelfs een kaartje gekregen met een gratis aperitief;

vanheste irma

irma vanheste
we hebben heerlijk gegeten in la sirene. lekkere mosseltjes. een echte aanrader. er zijn ook goedkope menu's te verkrijgen.lekker gezellig

Peter Bruinier

Het eten was er verschrikkelijk vies.
Vissoep proeft naar water, totaal geen smaak.
Scampi in look saus ( 3 stuks op een groot bord met wat sla)
Mosselen, een halve portie vergeleken met die van mijn vrouw en daarnaast waren het hele kleine.
Kreeg het gevoel, als of ik het restje van iemand anders aan het eten was.
Onsmakelijk, dus ik heb meteen maar de rekening gevraagd( verder alles laten staan, zelfs het dessert niet meer afgewacht.
Bediening : Absoluut niet geinteresseerd
Ons dagje naar Oostende werd daardoor een culinaire ramp, jammer !!
Lijkt mij zinvol om eens een onderzoek in te stellen naar de zuiverheid in de keuken
waarbij de zogenaamde kok ook eens grondig onder de loop gehouden moet worden.
Deze zaak zou echt gesloten moeten worden.


KATHLEEN ROELANT

VERSCHRIKKELIJK!!!!!!!!!! GA HIER NOOIT ETEN. De Picon was geserveerd zoals een cola. Broodje was verbrand! Voorgerecht (mosseltjes in look) waren volledig verbrand en verschrompeld! De mosselen als hoofdgerecht waren net rubber, al tien keer op het vuur gestaan. Eet er nooit paling in de room. Saus uit een zakje, een blad sla (de naam sla onwaardig) uitgedroogde paling en ga zo maar door. Toen ik de klener zei dat het voorgesrecht verbrand was, zwaaide hij eens met de armen in de lucht. De dame vroeg of het gesmaakt had. Toen ik neen zei, meldde ze dat haar andere klanten tevreden waren en ze nooit zo een opmerkingen had gekregen. Dus besluit : veel geld kwijt voor eten dat we terug gegeven hebben. DE NAAM RESTAURANT IS HIER MISPLAATST! SLUITEN DIE BOEL

Tania Carette

Voor het eerst in mijn leven heb ik mijn eten laten staan. Groenten uit blik (wortel en selder) verlepte sla. Een ongepelde garnaal in de vissoep van mijn man. Mijn soep was gemaakt van restjes groenten en opgewarmd in de microgolf. de scampi's in lookboter waren eigenlijk grote garnalen en de look was ver te zoeken. de frieten waren van karton de mayonaise viel mee van smaak maar was echt in een potje gekwakt met een lepel. De koffie die we bestelden ipv een dessert omdat we dachten dat daar nu niet veel verkeerd mee kon lopen was nog de grootste teleurstelling. Het bruine sopje dat we kregen was veel te heet om uit gelijk welk koffie apparaat te komen. vraag me nu nog af wat we daar na één slokje hebben laten staan. het interieur was niet retro maar heel ouderwets en vuil. Heb spijt van ons geld én van het feit dat ik ginder niet durfde reageren!!

Van der Borght Viviane

Nog nooit zulke mosselen gegeten....bijna allemaal mosseltjes van slechts EEN centimeter groot, 90% met baard er nog in. Toen de pot op tafel kwam waren de mosselen reeds lauw en overdreven gepeperd. De frietjes kwamen precies uit een slechte frituur en het sauspotje was voor liliputters, zo klein. Toch kwam die mevrouw vragen of het gesmaakt had en toen ik haar onze opmerkingen gaf zei ze dat wij de eersten en de enigen waren met slechte commentaar. Tegelijkertijd zat er een franse familie naast ons die ook opmerkingen hadden over de mosselen en een steak die onaangeroerd bleef.

Resto Rond

Dit 'restaurant' is de naam onwaardig. 'Puinhoop' is meer correct. De vissoep werd geserveerd met een volledige ongepelde scampi erin (?!!). De scampis met look lagen te zwemmen in azijn met looksaus, met bruin uitgeslagen sla. Dan het hoofdgerecht, niet meer dan een melksausje met wat zeevruchten uit de diepvries snel gemicrowaved. Desert nog snel 2 bollen vanilleijs die veel te zwaar was om toch maar je maag gevuld te krijgen. Het interieur is rondom walgelijk, schimmel onder de zonneschermen, insecten binnen, stoffig, muffe geur en personeel dat duidelijk geen clue heeft hoe je een zaak runt. Een hele grote afknapper. Ontwijk deze zaak tenzij je een hele sterke maag hebt.

Colest Terol

Hier kom ik nooit meer terug.
De zaal is totaal nie onderhouden. Er hing een zure geur in de lucht rond onze tafel.
Ons bestek was niet goed afgewassen .
Geen zicht op zee , maar zicht op vochtschimmel van het gebouw.
Veel te duur , veel te weinig eten.
Voor het eerst in mij leven, heb ik echt moeite moeten doen om mijn eten op te eten.
Ik ben niet kieskeurig op eten, maar dit was erover.
Conclusie:
Stap hier niet binnen tenzij je uit Frankrijk komt en graag veel betaald voor vuilnis te eten.

Snelzoeken

Niet onmiddellijk het restaurant gevonden dat je zocht? Probeer deze handige snelzoeker!

Zoeken

Nieuwsbrief