Restaurant te Ouddorp (Zeeland) - Restaurant.be, Restaurant.be, De lekkerste restaurantgids!

D'n Dolle Beer

Adres : De Punt West 7, 3253MC Ouddorp
Telefoon : 0031 187 68 45 75
Keuken : Gastronomisch
Website : www.dollebeer.nl/
E-mailadres : dollebeer@wxs.nl
Beoordeling bezoekers :

Een gezellig, uniek vormgegeven restaurant. Direkt gelegen aan het Grevelingenmeer (Ouddorp ZH) op één van de mooiste plekjes van Nederland.

We hebben getracht het restaurant zo in te richten dat een ieder er zich thuis voelt. Dus warme kleuren, veel groene planten, veel hout en uiteraard veel beren. De bar is gebouwd in koloniale stijl. Ideaal om voor of na het eten even een borrel aan te drinken. Voor de kinderen hebben we een grote mand met knuffels en als het weer het toelaat kunnen ze heerlijk op het terras, op het grasveld of aan het strandje spelen.
D'n Dolle Beer ligt in een schitterend natuurgebied in Ouddorp. Het natuurgebied beschikt over mooie fiets- en wandelroutes langs het grevelingenmeer, door de bossen en langs de kleine meertjes.
Op het terras kunt u genieten van een ongekend uitzicht en het rustieke van kabbelend water en ruisende bomen.

Het gebied is geschikt voor fietsen, wandelen, surfen, zeilen, een dagje strand, etc. Het RTM-stoomtrammuseum is onze buurman en er liggen aanlegsteigers en haventjes op loopafstand. Meer informatie over de RTM-stoomtram en de rondvaartboot vind u onder de toets arrangementen.

Er is zeer ruime parkeergelegenheid aanwezig op het aangrenzende parkeerterrein. U zult dus nooit hoeven te zoeken naar een parkeerplaatsje. Ook voor tourbussen is het terrein goed bereikbaar en ruim genoeg.

We houden van eerlijk koken. Vandaar dat we een open keuken hebben. De keuken is gebouwd naar alle moderne hygiëne-eisen en ook in onze werkwijze nemen wij de hygiëneregels in acht.

De receptuur van de gerechten is met zorg ontwikkelend, er wordt gewerkt met verse produkten en de porties zijn ruim. We werken met veel verschillende kruiden en ingrediënten waarmee we iets authentieks en origineels proberen mee te geven aan alle gerechten. Onze volledige menukaart vindt u onder de gelijknamige toets.

Een diner is eigenlijk niet compleet zonder een goed glas wijn. Naast onze huiswijn voeren wij dan ook een uitgebalanceerde wijnkaart. Onze medewerkers zijn graag bereid u te assisteren bij het kiezen van de lekkerste wijn bij uw gerecht.
 

Detailkaart

Bekijk de wandel -en fietsroutes in de buurt

D'n Dolle Beer

Reacties (0)

Ervaring met D'n Dolle Beer? Uw mening telt!

Snelzoeken

Niet onmiddellijk het restaurant gevonden dat je zocht? Probeer deze handige snelzoeker!

Zoeken

Nieuwsbrief