Restaurant te Sint-Katelijne-Waver (Antwerpen) - Restaurant.be, Restaurant.be, De lekkerste restaurantgids!

L'Olivier

Adres : Liersesteenweg 151, 2860 Sint-Katelijne-Waver
Telefoon : 015 63 31 43
Fax : 015 63 41 36
Keuken : Frans - Belgisch
Sluitingsdagen :
Website : www.restaurantlolivier.be
Beoordeling bezoekers :
L'Olivier

Na 8 jaar restaurant Ocean in Knokke-Heist hebben we dichter bij onze woonplaats onze eigen stek gevonden waar we onze droom kunnen waarmaken. In Sint-Katelijne-Waver ontvangen wij, Frédéric, Veerle en ons team u in Restaurant L’olivier, een villa die volledig gerenoveerd en omgetoverd werd tot een gezellig restaurant waar aubergine en chocolade de kleurtinten vormen.

Tijdens de wintermaanden verzorgt een mooi verlichte wintertuin het kader, in de zomer kan U dan weer terecht op het zonneterras in de achterliggende ruime tuin waar imposante rododendrons en een Japanse kerselaar het uitzicht domineren.

In Restaurant L’olivier kiezen we bewust voor een beperkte menukaart waar enkel dagverse producten van de beste kwaliteit aan bod komen. Onze originele combinaties leiden tot een verrassende maar betaalbare gastronomie. In de achterliggende tuin kweken we zelf onze kruiden en enkele groenten. We serveren ook zoveel mogelijk streekproducten en blijven trouw aan de seizoenen.

Alles wordt er huisbereid en enkel de beste ingrediënten vinden hun weg naar de keuken waar de chef ze omtovert tot pure bereidingen met de nadruk op smaak en perfectie. Het geheel wordt afgewerkt met een mooie wijnkaart en een verfijnde uitleg.

We heten u alvast van harte welkom!

Frédéric en Veerle Duez – Teughels en hun team
 

Detailkaart

Bekijk de wandel -en fietsroutes in de buurt

L'Olivier

Reacties (1)

Ervaring met L'Olivier? Uw mening telt!
Wilfried Depauw

Mijn echtgenote en ikzelf hebben vanmiddag genoten van uitstekende gerechten, een aangenaam kader en een prima en vriendelijke bediening. L'Olivier is een echte aanrader voor een verfijnde keuken aan een eerlijke prijs.
Probeer het eens uit !

Claudine en Wilfried uit Vilvoorde.

Snelzoeken

Niet onmiddellijk het restaurant gevonden dat je zocht? Probeer deze handige snelzoeker!

Zoeken

Nieuwsbrief